Bardolino Classico Fabiano er med frisk smag med stor bouquet af frugter der er afrundet i balance med krydderierne. Dejlig, let og alsidig vin, der passer til de fleste retter.
Smagen er afrundet og fløjlsblød med en forfriskende balance i lækker bouquet af meget frugt der afrundes i flot eftersmag.
Server til: Kalv, lam, gris, fuglevildt, grillstegt fisk og ikke for stærk ost.
Serverings temperatur 14-16°C.
Vinen:
Bardolino Classico Fabiano vinificationen er traditionel. Udblødningen af farven fra skallerne varer i 6 dage, indtil mosten har antaget sin flotte røde farve. Gæringen finder sted på rustfri ståltanke, ved en lav kontrolleret temperatur på 1820°C. Når gæringen efter 15 dage er forbi, lagres vinen på rustfri ståltanke, indtil aftapningen på flaske.
Huset Fabiano høster sine druer omkring den historiske landsby Bardolino på Gardasøens østlige side.
Bardolino Classico regionen ligger i et smukt bølgende, bakket landskab, hvor der har været vindyrkning i mere end 3000 år. Vinstokkene vokser tæt i den frodige, frugtbare jord. Bardolino Classico er produceret på følgende druesorter: Corvina 60%, Rondinella 25%, Molinara 10% og Negrara 5%. Druerne er høstet i fint vejr i slutningen af september og i begyndelsen af oktober.
Vin huset:
Huset Fabiano er en af de bedste producenter i Veneto området og har produceret vine af topkvalitet i 100 år. Fabiano-familien har samlet nogle af de bedste folk inden for vindyrkning og ønologi i Italien, og sammen udgør de et stærkt team, der er kendt for kærlighed til jorden, traditioner og gode vine.