Duft: Elegante toner med let krydrede mørke modne bær med egetræ og mokka.
Smag: Let tør og velbalanceret med en meget intens kerne af rå frugt blandet med mørke modne bær. En Amarone i den gode klassiske stil.
Server til: Rødt kød, grill retter, vildt og ost.
Serverings temperatur: 16-18°C
Amarone:
Denne vin er fremstillet på en kombination af Corvina 65%, Rondinella 30 og Molinara 5%. Ved høsten, i begyndelsen af oktober, udvælges kun de allerbedste klaser til Amarone. De udsøgte klaser anbringes forsigtigt i kasser, der rummer 6 kg. Kasserne anbringes på godt ventilerede lofter, for at druerne kan tørre, så mosten koncentreres.
Når koncentrationen er opnået, den 2. uge i februar, presses druerne. Udblødningen varer i 30 dage, efterfulgt af den 50 dage lange gæringsproces, der finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur på 14°C. Vinen lagres efterfølgende i 30 måneder på slovenske egetræsfade, inden den tappes på flaske.
Fabiano:
Fabiano er en af de bedste producenter i Veneto området og har produceret vine af topkvalitet i 100 år. Fabiano-familien har samlet nogle af de bedste folk inden for vindyrkning og ønologi i Italien, og sammen udgør de et stærkt team, der er kendt for kærlighed til jorden, traditioner og gode vine.
Stilen er klassisk med et tvist af modernisme. Der anvendes mest store gamle fade, men i de senere år er der eksperimenteret mere med brug af små fade, hvilket bidrager til mere sødme og koncentration i husets vine.
.