Niepoort Drink me, Tinto Douro

Behagelig og let drikkelig, men har stadig kompleksitet med mineralske noter og intensitet. Server den til de fleste kødretter med pasta og salater.
På lager
SKU
77171
109,75 kr
Duft: Intens af rød frugt og en krydret karakter.

Smag: Frisk med god længde og bløde tanniner med en lang frisk eftersmag i vedvarende balance, som siger ”drik mig”.

Drink Me Tinto er til: De fleste kødretter, pasta, salater og til et glas i godt selskab.

Serverings temperatur: 16-18º C.

Vinen:
Drink Me er sammensat af druer fra Douro-dalen, hovedsageligt Touriga Franca, Tinta Roriz, Touriga Nacional, Tinta Amarela og andre. Druerne i dalen står mange steder blandet i markerne og derfor vil der både i portvinen og rødvinene fra dalen ofte indgå mange forskellige druesorter. Druerne er høstet fra flere forskellige marker med skifer jordbund. Al høst foregår i hånden i september fra op til 40 år gamle vinstokke. Druerne gærer i ståltanke under kontrollerede temperatur.

Lagringen er for 25% af mosten, foregået i 14 måneder på franske egetræsfade. Resten af mosten er lagret på ståltank inden den endelige blanding og aftapning.

Niepoort og området:
Niepoort har gennem generationer stået som en af de bedste producenter af portvin. 5. generation, Dirk Niepoort har de seneste år desuden været foregangsmand for elegante hvid- og rødvine fra Douro. Hans bordvine har opnået stor berømmelse og er meget eftertragtede på verdensmarkedet.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Niepoort Drink me, Tinto Douro
Din bedømmelse