Rom

Dos Madera 5 + 3 rom

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

DOS MADERAS RUM 5+3

Only 3 left

319,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 21807

Dos Maderas 5 + 3 er afrundet og blød, men en anelse tør i stilen dog harmoner det rigtig godt med vanilje og lette sherry noter fra fadlagringen.

Efter Master blenderen har udvalgt fade i Barbados og Guyana er blandingen lagret 5 år i Caribien.

Efter lagrings processen bliver blandingen sejlet over Atlanten, til Williams & Humbert i Spanien, hvor anden del af lagringen begynder. Rommen bliver nu lagret 3 år i særlig udvalgte egetræs fade, som har været brugt tidligere til at modne den internationale prisvindende sherry ”Dos Cartados” Oloroso som er certificeret og godkendt af DO-Jerez – Xéres Sherry til at have en gennemsnits alder på 20 år.

Huset blev grundlagt i 1877 af Sir Alexander Williams, en stor beundrer og connaisseur af sherry – og Arthuur Humbert, specialist i internationale relationer. I 1960’erne besluttede José, Nicolás, Jesús og Angel, som var medlemmer af Medina familien og arbejdede på andre Jerez vinhuse, at arbejde på at starte eget vinhus: José Medina y Compañia. Seneste tilegnelse var Williams & Humbert, som nu lægger navn til alle Medina virksomhedens aktiviteter. Huset har vundet stort anerkendelse for deres sherry, brandy og rom

+ -

Beskrivelse

Detaljer

Harmonisk blød afrundet smag.

Additional

Yderligere information

Alder Nej
Årgang Nej
Område Caribbian
Indhold 70 Cl
Alkohol procent 37,5 %

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?