Tilbud

Cremant d´Alsace Demi Sec Lentz

Lækker med friskhed og fylde og meget velbalanceret med sødme med frugtnoter af modne gule frugter af ferskner og nektariner. Cremant d`Alsace der kan bruges bare til at nyde eller til et stort udvalg af salater og desserter.
På lager
SKU
63500
129,75 kr

Duft: Herlig fylde med frugtrige noter af modne gule frugter, som f.eks fersken og nektarin møder en.
Smag: Halvtør, frugtrig og fyldig men samtidig med en behagelig friskhed som er velbalanceret mellem sødme og friskhed.


Server til: Crémant d’Alsace Demi Sec Lentz som aperitif, velkomst, salater eller til desserter.


Serverings temperatur: 8-10°C


Vinen:
Crémant d’Alsace Demi Sec Lentz er fremstillet på basevin lavet på Pinot Blanc, Pinot Auxerrois og Riesling. Den adskiller sig fra Brut-udgaven ved at have et højere sukker indhold, som det er krævet af lovgivningen på området. Druerne høstes manuelt inden de er helt modne for at bevare en vis portion syre og friskhed i vinen. Vinen lagrer med lameller i minimum 12 måneder.


Vin området:
Alsace-området er kendt for friske elegante vine. Vine som vi i Danmark altid har foretrukket som sommervine, i haven, på frokostbordet og til f.eks. fisk og skalddyr.
Alsace er et af Frankrigs smukkeste vindistrikter. Det strækker sig fra Strassbourg i nord til Mulhouse i syd og afgrænses af Rhinen mod øst og mod vest af den lave bjergkæde Vogeserne, der beskytter området mod den fugtige vestenvind. Alsace er fra nord til syd ca. 130 km langt, dets bredde varierer fra kun få hundrede meter til et par kilometer. Vinmarkerne strækker sig op ad Vogeserne fra 400 til 600 meter over havets overflade.

Specifikationer
Alkohol i procent 11,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cremant d´Alsace Demi Sec Lentz
Din bedømmelse