Cotis Primitivo di Manduria byder på et væld af modne kirsebær, blommer og noter af kakao og vanilje.
Cotis Primitivo di Manduria Pura Cotis er lavet 100% på Primitivo di Manduria, som dyrkes i Salento i Apulien. Vinen gennemgår traditionel vinifikation med temperaturkontrolleret gæring, hvorefter den lagres 12 måneder på franske egetræs fade. Hele processen overvåges nøje af Zingarelli-familiens chefvinkyper, Luca Francioni.
Duft: Fyldig og intens og byder modne kirsebær og blommer.
Smag: Duften går igen i smagen og man oplever et væld af modne kirsebær, blommer og noter af kakao og vanilje. En robust og dejlig varm vin med en lang vedvarende eftersmag.
Server til: Simreretter med oksekød, kød med god sovs, vildt og tørre oste.
Serverings temperatur: 16-18°C
Vin huset:
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm ved at erhverve ”Le Macìe” vingården i hjertet af Chianti Classico området.
Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien 6 gårde med mere end 600 hektar i det Toskanske område. Heraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Fokus har altid været på kvalitet, og Rocca delle Macìe er fortsat ”diamanten” i familievirksomheden og har vundet mange internationale priser.