Tilbud

Corbelli Sangiovese Puglia

Lækker velafbalanceret vin der er rig med frugter af kirsebær og jordbær blandet med noter af krydderier og lette tanniner. Et godt valg til pizza og pasta retter.
På lager
SKU
219997
79,75 kr
  • Køb 6 for 50,00 kr pr styk og spar 37%
Duft: en er rig på frugter med hint af kirsebær og jordbær blandet med krydrede noter.

Smag: Meget velbalanceret og med lette tanniner.

Server til: Pastaretter og pizza.

I 2004 blev det bevist, at Sangiovese-druen er en krydsning mellem Ciliegiolo og Calabrese Montenuovo. Ciliegiolo har en lang historie, der er bundet til Toscana og Calabrese Montenuovo som kommer fra det sydlige Italien. Heraf kan altså udledes, at Sangiovese-druen er halvt toscaner og halvt syditaliener.

Fuldstændig modne druer håndplukkes, selve gæring og udblødning foregår med drueskindet, ved en kontrolleret temperatur på 23-25 C. Herefter presses vinen og den malolaktiske gæring i ståltanke finder sted. Når vinen er klar, fuldendes processen med filtrering, inden vinen tappes på flasker.

Corbelli Sangiovese di Puglia kommer fra Italiens sydligste del Apulien, der udgør hælen i den italienske støvle. Vækst forholdene her frembringer lækre bløde vine med masser af frugt og fine krydderier.

Området og producenten:
Castellani-familien har produceret vin i Toscana siden 1903. Her skaber de vine af høj kvalitet ud fra troen på, at ”kvaliteten af vinen begynder i vinmarken”. I de sidste 25 år har familien finpudset teknikkerne i deres over 1000 ha. vinmarker for at opnå endnu højere kvalitet. Alt dette fordi Castellani ønsker altid at blive associeret med uforglemmelige vine.

Castellani har også projekter kørende i flere andre regioner i Italien. Her arbejder de sammen med stærke lokale kræfter og får det bedste ud af de enkelte regioner. Corbelli Sangiovese di Puglia kommer fra en af Castellanis samarbejdspartnere i Apulien, som udgør hælen i den italienske støvle. De ekstremt gunstige vækstforhold i Apulien giver særdeles gode druer, der er rige på smag.
Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Sangiovese
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Corbelli Sangiovese Puglia
Din bedømmelse