Duft: Frisk og frugtrig med noter af ananas, citrus og grapefrugt.
Smag: Meget frugtrig smag der er forfriskende og elegant.
Server til: Bredt udvalg af fiskeretter og fjerkræ samt som aperitif.
Serverings temperatur: 8-10°C.
Druerne til denne vin kommer fra Sicilien, hvor begge druetyper har optimale vækstbetingelser pga. middelhavsklimaet og den enestående jord i det sydlige Italien. Druerne presses let og ligger på mosten ved lav temperatur. Klaring sker ved 14-15ºC. Det rene produkt filtreres og gæres ved 16-18ºC. Når den perfekte gæring er opnået, lagres vinen på tanke ved en konstant lav temperatur før vinen tappes på flasker.
Castellani-familien har produceret vin i Toscana siden 1903. Her skaber de vine af høj kvalitet ud fra troen på, at ”kvaliteten af vinen begynder i vinmarken”. I de sidste 25 år har familien forfinet teknikkerne i deres over 1000 ha. vinmarker for at opnå endnu højere kvalitet. Alt dette for at Castellani altid vil blive associeret med uforglemmelige vine.
Castellani har også projekter kørende i flere andre regioner i Italien. Her arbejder de sammen med stærke lokale kræfter, og får det bedste ud af de enkelte regioner.