Rødvin

Copper Lane Shiraz og Merlot

Copper Lane Shiraz/Merlot

99,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 520235

Duft: Fra glasset strømmer noter af modne sorte bær, lakrids og varme krydderier.

Smag: Her opleves vinen fyldig og flot balanceret med noter som i duften suppleret med hints af peber og flot integrerede tanniner. Copper Lane viser al Sydafrikas kraft og varme i et glas vin og bliver hængende i munden længe efter den sidste tår er drukket.

Server til: Rød bøf, krydrede gryderetter, lagrede oste eller som et glas i utide.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Vinen:
Vinen er fremstillet på Shiraz- og Merlot-druer. Shiraz-druerne bidrager med kraft og fylde, mens Merlot-druerne sikrer en blød og behagelig vin. Druerne er særligt udvalgt af specialiserede vinmagere og høstes, når de er perfekt modne for at sikre en vin i fuldkommen balance. Vinificeringen, som er traditionel, foregår på rustfrie ståltanke for at frembringe en vin, der emmer af moden frugt, og som har en fin lille sødme i en ellers kraftfuld smagsoplevelse.

Vinhuset og området:
I Sydafrika vokser busken "Rhino" vidt og bredt og mørkner landskabet, så det på afstand syner næsten sort. Dette fænomen har givet navn til området Swartland, der kan oversættes direkte til "sort jord", og herfra stammer druerne til Copper Lane. Swartland ligger ca. 50 kilometer nord for Cape Town og er i dag et af de nye og spændende områder i Sydafrika. Vinene fra området bliver med god grund stadig mere kendt. I Swartland produceres vine med masser af typicitet af særdeles høj kvalitet, der viser alle de kvaliteter Sydafrika står for, når det kommer til vinproduktion.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Saftig frugtig smag med en elegant og let syrerig frugt i afslutningen.

Additional

Yderligere information

Årgang 2017
Vinhuse Nej
Land Syd Afrika
Område Nej
Drue(r) Nej
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 15 %