Rosevin

Copper Lane Pinotage Rose Reserve

Copper Lane Rose Pinotage

99,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 700260

Duft: Modne røde jordbær og kirsebær bær.

Smag: Sprød og lækker rosevin med frisk smag af kølig frugt fra Pinotage-druen med søde modne frugter og lang eftersmag og en perfekt vin til en sommerdag på terrassen

Server Copper Lane Pinotage Rosé til: Lyse kødretter, salater eller hvis du bare ønsker en smag af sol og sommer.

Serverings temperatur: 8-10°C.

Vinen:
Copper Lane er fremstillet 100% på Pinotage-druer, som er nøje udvalgt fra bush-vinstokke af dedikerede og specialiserede vinmagere. “Reserve”-stilen opnås ved at druerne høstes mere modne end normalt for rosévine. Mosten gæres ved kølig temperatur i tre uger for at bibeholde den friske frugtsødme i vinen. Når vinen har opnået det ideelle alkohol- og sukkerniveau stoppes gæringen og således sikres en vin med perfekt frugt og friskhed.

Området:
I Afrika vokser busken “Rhino” vidt og bredt og mørkner landskabet, så det på afstand syner næsten sort. Dette fænomen har givet navn til området Swartland, der kan oversættes direkte til “sort jord”, og herfra stammer druerne til Copper Lane. Swartland ligger ca. 50 kilometer nord for Cape Town og er idag et af de nye og spændende områder i Sydafrika. Kendskabet til vinene fra området udbredes til stadighed og ikke uden grund. I Swartland produceres nemlig vine med masser af karakter og særdeles høj kvalitet. Vine, der viser alle Sydafrikas kvaliteter, når det drejer sig om vinproduktion.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Sprød og lækker rosévin med en frisk smag af kølig frugt på Pinotage-druen, som af mange regnes for Sydafrikas nationaldrue. En perfekt vin til en sommerdag på terrassen.

Additional

Yderligere information

Alder Nej
Vinhuse Nej
Drue(r) Nej
Land Syd Afrika
Årgang 2018
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 14 %