Champagne

COMTE DE MARNE GRAND CRU  BRUT  - Magnum

COMTE DE MARNE GRAND CRU BRUT - Magnum

1.500,00 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 63314

Denne cuvée er sammensat af druer fra gode parceller omkring de to landsbyer; Montagne de Reims og Côte de Blancs. Alle disse marker har Grand Cru status. Blandingen er 55 % Pinot Noir og 45 % Chardonnay. Pinot Noir tilføjer dybde og kompleksitet til den endelige vin og Chardonnay giver friskhed og elegance! En klassisk kombination her i Champagne.

Vinen er produceret i begrænset mængde på 30.000 flasker samt enkelte i større format. Inden endelige dosage lagres vinen i 3-4 år på bundfaldet i flasken. Dette tilfører ekstra dimensioner til duft og smag.

Grand Cru Champagne på højt niveau fra Charles Mignon. Denne unikke flaske sender tankerne tilbage til gamle dage, indholdet er top med god friskhed og intensitet.

Området og producenten:
Charles Mignon er beliggende i Epernay, en af de vigtigste byer i Champagne regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få der som Charles Mignon har familiekarakter og holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden og Bruno Mignon sørger for at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen og her får Champagnerne lov til at udvikle deres kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Comte de Marne cuvéerne er topserien fra Charles Mignon. Navnet stammer fra en gammel adelsmand, som giftede sig ind i Mignon familien i 1893. I 1998 startede Mignon produktionen af denne serie i hans ære. Alle vinene i denne serie er fremstillet med de bedste udvalgte druer, fra de bedste parceller og vinificeret under nøje overvågning. Alle vine tappes i tunge antikke flasker.

Markerne i Champagne distriktet gives point for deres fortræffeligheder inden for forskellige underkategorier, lige fra hældningsgrad, soltimer og druesort til udbytte. Kun ganske få marker tildeles de maksimale 100%, der skal til, for at være Grand Cru.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Indholdet er top med god friskhed og intensitet.

Additional

Yderligere information

Alder Nej
Vinhuse Charles Mignon
Huset Nej
Årgang Nej
Indhold 1.5 L
Alkohol procent 12 %
Drue(r) Chardonney, Pinort Noir
Land Frankrig