Hvidvin

Chateauneuf-Du-Pape Blanc, Les Hautes de Barville

CHATEAUNEUF-DU-PAPE BLANC

249,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 29869

Vinen har en smuk lys, gylden ffarve med grønne reflekser, smagen er harmonisk, fyldig med forfriskende liflighed og elegance, afsluttet af den frugtrige bouquet.

En fornem ledsager til fisk, alt godt fra havet, ost - især gedeost og som aperitif.

Serveringstemperatur 8-10°C.

Châteauneuf-du-Pape Blanc er produceret på følgende druesorter: 1/3 Clairette, 1/3 Grenache Blanc og 1/3 Bourboulenc. Det årlige høstudbytte er 35 hl pr. ha. Den hvide Châteauneuf-du-Pape udgør 7% af den totale produktion på ca. 100.000 hl.

De fuldmodne druer høstes manuelt, og afstilkes inden presningen. Druerne presses let og mosten opbevares køligt og får tid til at bundfælde sig til næste dag. Gæringen varer 2 uger og finder sted ved en kontrolleret temperatur på 18°C. Vinen hviler i 4 måneder, inden den tappes på flaske.

Châteauneuf-du-Pape-distriktet ligger omkring landsbyen af samme navn på den østlige side af Rhônefloden - 20 km nord for den gamle Paveby Avignon. Châteauneuf-du-Pape ligger på et plateau af vulkansk oprindelse, hvor jorden består af sand med et stor indhold af ler og kalk. På overfladen er jorden dækket af håndsstore sten.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Fyldig og cremet flot vin

Additional

Yderligere information

Årgang 2014
Land Frankrig
Område Cotes du Rhone
Vinhuse Brotte
Drue(r) Bourboulen, Clairette, Grenache Blanc
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 13,5 %