CHATEAU TAFFARD DE BLAIGNAN MEDOC

Vin i flot harmoni med modne frugter og krydrede noter
På lager
SKU
470546
119,75 kr
Duft: Intens af svesker og modne mørke bær, der får en til at glæde sig til at smage.

Smag: Dejlig fyldig med bløde tanniner men vil gerne iltes for at åbne op for modne frugter med let røgede samt krydrede noter. En vin i harmoni med en tydelig og let krydret eftersmag.

Château Taffard de Blaignan er god til: Grillet kød eller modne oste.

Serverings temperatur 16-18°C.

Vinen:
Château Taffard de Blaignan består af 60% Cabernet Sauvignon og 40% Merlot fra 30 år gamle vinmarker. Druerne høstes ved optimal modenhed og køles ned inden gæringen for at udtrække farve og aroma fra druerne. Gæring under kontrolleret temperatur, for at bevare mest mulig frugt i mosten.

Vin huset og område:
Médoc området ligger nord for byen Bordeaux mellem floden Gironde og Atlanterhavet. Området er kendt for de helt store Cru Classé vine, men der er også en lang række af mindre kendte, men særdeles imponerende slotte, og hertil hører netop slottet Taffard de Blaignan.

Slottet nævnes første gang i 1868-udgaven af den verdensberømte Féret guide til Bordeaux vine. Slottet hører til ”Vigneron Indépendant” som er en titel, der kun gives de fineste uafhængige slotte, som kan håndtere alle aspekter af vinproduktion fra vinmarken til aftapning og marketing.
Specifikationer
Årgang 2013
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon, Merlot
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:CHATEAU TAFFARD DE BLAIGNAN MEDOC
Din bedømmelse