Rødvin

CHATEAU PUY RAZAC Saint-Emilion Grand Cru

CHATEAU PUY RAZAC Saint-Emilion Grand Cru

159,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 903846

Flot Bordeaux rød farve med teglfarvet kant. Duften er ekspressiv og typisk Saint Emilion med nødder og solbær i fin forening. Et strejf af læder fra fadlagringen i baggrunden. I munden er vinen fyldig med silkebløde tanniner og god længde. En flot Saint Emilion med klassiske toner.

En god ledsager til okse-, kalve eller lammekød.

Serveres ved 16-18ºC.

Druerne er udtrykket fra vinmarken og behandles med højest mulig respekt. I løbet af sæsonen beskæres marken og der foretages grøn høst, for at højne kvaliteten af de endelige druer. Med kombinationen af Merlot og Cabernet Franc i marken, får man en vin der både besidder blødhed og ekspressiv frugtkarakter. Mosten gæres til vin i temperaturkontrollere betontanke, inden den endelige lagring på franske egetræsfade i op til 16 måneder inden slotsaftapningen.

Château Puy-Razac er klassificeret som Saint Emilion Grand Cru, denne betegnelse gives kun til de bedste vine i den pågældende årgang. Slottet er beliggende i Saint Emilon ca. 30 km fra selve Bordeaux by. Saint Emilion er beliggende på højre side af floden i Bordeaux og her fremstilles vine med god del Merlot og Cabernet Franc. Det er vine der viser sig meget charmerende allerede som unge, men som har potentialet til at udvikle sig i kælderen.
Château Puy Razac er stadig i familiens eje efter flere generationer. Slottet er beliggende i den sydlige del af kommunen, for foden af den berømte Pavie-skråning. Her ejer slottet en samlet mark på 6 hektar, som er beplantet med 55% Merlot og 45% Cabernet Franc. Catherine laymarie-Thoilliez er 3. generation og ærer sin farfar ved fortsat at jagte den høje kvalitet i flasken.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Blød, fyldig og med let tørhed, der gør Bordeaux-vine så gode til mad.

Additional

Yderligere information

Årgang 2007
Vinhuse Nej
Land Frankrig
Område Bordeaux
Drue(r) Cabernet Franc, Merlot
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 12,5 %