Chateau Peyre-Lebade Haut Medoc Baron Benjamin de Rothschild

Stor frugt koncentration med en bouquet af modne røde bær i smags oplevelsen med flotte runde tanniner og lang vedvarende eftersmag. Et godt glas til middagen der skal nydes.
På lager
SKU
11104
189,75 kr
Duft: Fuld af modne røde bær som kirsebær, solbær og blommer, med elegante noter af kanel, vanilje og lakrids.

Smag: Noterne fra duften er igen i smagen og opleves fyldig og koncentreret med flot afrundede tanniner og en lang vedvarende eftersmag.

Chateau Peyre-Lebade er god til: Stegt/grillet kød og ovnbagte grøntsager.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Vinen:
Fremstillet hovedsageligt på Merlot-druer, samt mindre dele af Cabernet Sauvignon- og Cabernet Franc-druer. Afhængigt af årgangen består mellem 65% og 75% af vinen af Merlot, som giver en blød og behagelig vin. Druerne er høstet i slutningen af september og begyndelsen af oktober ved god modenhed og bragt direkte til vineriet. Ved ankomst gennemgår druerne en indledende sortering, hvorefter de vinificeres på rustfrie ståltanke ved kontrollerede temperaturer på 24-26ºC i vineriets kælder. Efter endt gæring lagres vinen 12-16 måneder på egetræsfade.

Vin huset og område:
Haut-Médoc ligger nord for Bordeaux by. Château Peyre-Lebade ligger i hjertet af Haut-Médoc-kommunen Listrac-Médoc, 34 km nordvest for byen Bordeaux. Slottets jorder dækker et areal på 56 ha, hvor jorden på overfladen består af grus, der hviler på en hård undergrund af ler og kalksten. Den magre, veldrænede jord skaber voksested for egnens klassiske druesorter: Merlot, Cabernet-Sauvignon og Cabernet-Franc. Alle parceller blev genplantet mellem 1987 og 1989. Vinstokkene, der i dag har en god alder, giver koncentrerede druer. Slottet drives i dag af Domaines Barons de Rothschild (Lafite) i samarbejde med Baron Benjamin de Rothschild.
Specifikationer
Årgang 2011
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chateau Peyre-Lebade Haut Medoc Baron Benjamin de Rothschild
Din bedømmelse