Rødvin

CHATEAU MARTINET Saint-Emilion Grand Cru

CHATEAU MARTINET Saint-Emilion Grand Cru

199,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 610256

Elegant og intens rød i glasset. I duften mødes man af noter af underskov, vanilje og mørke bær. I munden opleves vinen fyldig og balanceret, noterne er komplekse og mangfoldige, og domineres af røde modne bær. Eftersmagen er lang og intens med fint afrundede tanniner.

Server Château Martinet til rødt kød og vildt, en langtidsstegt lammekølle eller lagrede oste.

Serveres ved 16-18°C.

Denne vin består af 65% Merlot og 35% Cabernet Franc og netop denne blanding giver en delikat og elegant vin, som er blandt de mest efterspurgte vine fra Saint-Emilion regionen.

Efter sorteringen bliver druerne hældt på cementtanke, hvor gæringen foregår under kontrolleret temperatur i to til tre uger. Herefter hældes vinen på egetræsfade og lagres i 15-18 måneder.

Området og producenten:
Lige uden for middelalderbyen Saint-Emilion, en halv times kørsel nordøst fra Bordeaux, ligger et storslået vinslot, som i umindelige tider er blevet kaldt ”Prinsen af sandet jord”.

Château Martinets storslåede hovedhus blev i det 18. århundrede brugt som jagtbolig, inden det blev vinslot. Château Martinet ejes af Lavaux-familien, som har været i branchen siden det 18. århundrede. Jorden dyrkes med omtanke, vinstokkene beskæres nænsomt og plukning og sortering af druerne foregår manuelt.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Balance af mørke modne røde bær med afrundede tanniner

Additional

Yderligere information

Årgang 2011
Vinhuse Nej
Land Frankrig
Område Bordeaux
Drue(r) Cabernet Franc, Merlot
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 13 %