Rødvin

Lanande De Pomerol, Chateau Fleur De Jean Gue

CHATEAU FLEUR DE JEAN GUE Lalande De Pomerol

199,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 647249

Duft: Intens aroma af hindbær og bær

Smag: Her dominerer smagen af solbær og ristet kaffe som i eftersmagen forvalder sig med noter af abrikos og behagelige krydderier. Andelen af Merlot-druer giver vinen balance og gør den rund og fløjlsblød.

Serveres til: Fjerkræ, men også lækker til rødt kød, grillet fisk og ost.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Vinen:
Fleur de Jean Gué består af 80% Merlot og 20% Cabernet Franc. Druerne kommer fra vinstokke, der er 25 år gamle, og som er plantet i sandet, gruset jord. Når druerne er høstet, køres de til vineriet, hvor de afstilkes og knuses før gæring. Gæringen sker på små rustfrie stålfade, hvor druemosten og druekvaset ligger i tre til fire uger. Druemosten pumpes over druekvaset en gang om dagen for at give vinen den rette farve, fylde og smag. Vinen hældes på egetræsfade, hvor den malolaktiske gæring finder sted.


Vinhuset og producenten:
Vineriet ligger blot et par vinrækker fra den enestående kirke fra det 12. århundrede i Lalande de Pomerol og bestod oprindeligt af et 2 hektar stort, gruset stykke jord. I dag består ejendommen af 14 hektar jord. 8 af de 14 hektar omringer det moderne og funktionelle vineri, som blev bygget i 1992.

Fleur de Jean Gué’s vineri har den nyeste teknik, bl.a. dobbelt isolering som forhindrer den store temperaturudsving af vinen.

+ -

Beskrivelse

Detaljer

Stor Lalande de Pomerol som byder på overraskende stor volumen og høj intensitet.

Additional

Yderligere information

Årgang 2012
Vinhuse Nej
Land Frankrig
Område Bordeaux
Drue(r) Cabernet Franc, Merlot
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 13,5 %