Rødvin

Chateau Caroline, Moulis en Medoc

CHATEAU CAROLINE, Moulis en Medoc, Cru Bourgeois

149,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 901037

Duft af skovbund, brombær og solbær i skøn harmoni.

Smag: Fyldig med gode tætte tanniner og noter af solbær, læder og lang kraftfuld eftersmag.

Caroline Moulis en Medoc til: Fremragende ledsager til kraftfulde oksekøds retter, lam og modne tørre oste.

Serverings temperatur: 16-18 grader.

Vinen:
Druerne selekteres efter strenge principper, og vinifikationen i kælderen er traditionel med 20-25 dages gæring og efterfølgende malolaktisk gæring. Vinen lagres i 12 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 1/3 er nye. En vin der viser, hvad Bordeaux kan, når alt lykkes. Her er kompleksitet og flot balance. Denne vin kan nydes nu, men har også potentiale til at gemmes op til 10-12 år fra høsttidspunktet.

Området og producenten:
Moulis-en-Medoc er en appellation, der ligger nord-vest for Margaux. Området har været tilplantet med druer i flere hundrede år, og er kendt for sin høje stabilitet. Beliggenheden lidt væk fra floden fritager dem for fugtproblemer.

Château Lestage er ejet af Chanfreau-familien, og har en vinmark på 9 hektar ved navn Caroline navngivet efter grundlægger Marce Chanfreaus barnebarn. Jordbunden er gruset med kalksten nedenunder. Her er beplantet med 62% Merlot og 38% Cabernet Sauvignon. Denne druesammensætning giver basis for stor stabilitet og kraft i den endelige vin. Vinstokkene dyrkes efter miljøvenlige principper, hvor der tages hensyn til jorden og miljøet.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Mørke bær i fulde drag der står godt til store retter

Additional

Yderligere information

Årgang 2009
Vinhuse Nej
Land Frankrig
Område Bordeaux
Drue(r) Nej
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 14,5 %