Champagne

Champagne Sec Charles Mignon, Premium Reserve

Champagne Charles Mignon Sec Premium Reserve

299,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 901

Duft: Frisk duft af blomster og sødlig frugt.

Smag: Medium fylde med en frisk drue-sødme og en flot elegant afslutning.

Denne Champagne er velegnet som aperitif eller som ledsager til søde anretninger. Perfekt til kransekagen nytårsaften..

Serverings temperatur 8-10°C.

Vinen:
Vinificationen er traditionel. Den første gæring finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur. Champagnen er sammensat af 3 forskellige årgange, samt 15% Vin de Reserve. Sammensætningen sikrer, at Champagnen altid er ensartet i smagen, når den forlader huset. Den anden gæring i flasken finder sted i Charles Mignons kølige kældre. Den lave kældertemperatur giver en langsom gæringsproces i flasken, som udvikler de fineste "bobler". Når gæringen i flasken er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer, hvor de drejes og rejses langsomt til lodret stilling, så depotet, bundfaldet, kan samles ved den midlertidige prop. Depotet fryses til en isprop, der skydes ud. Flasken efterfyldes med den samme vin, inden den endelige prop sættes i og "bindes" til flasken med en ståltrådsagraf. Denne SEC kvalitet tilsættes på dette tidspunkt en anelse druesukker for at få lidt mere sødme i den endelige vin.

Champagne huset:
Champagnehuset Charles Mignon ligger i den kendte Champagneby, Epernay i Marne-dalen, syd for "Champagnehovedsteaden", Reims.
Charles Mignon Premier Cru er produceret på Champagnes "store" druesorter: Pinot Noir 75% og Chardonnay 25%. Druerne er høstet på Premier Cru- og Grand Cru-jorder i Côte des Blancs og i Montagne de Reims.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Champagne i den mere eksotiske stil med noter af abrikos og forårshonning,

Additional

Yderligere information

Alder Nej
Vinhuse Charles Mignon
Huset Nej
Årgang Nej
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 12 %
Drue(r) Champagne
Land Frankrig