Champagne Charles Mignon Brut Rose Premier Cru

Herlig frisk rosé Champagne med flot balancere.
På lager
SKU
116
329,75 kr
Duft: Her dominer det af røde roser og friske bær.

Smag: Friske bobler og en let sødme af blommer og abrikoser i god balance med den lange intense eftersmag.

Charles Mignon Roser er god til: Lyse kødretter og velkomst.

Serverings temperatur: 8-10°C.

Champagnen:
Pinot noir og Chardonnay er brugt til denne dejlige Rose Champagne.

1er Cru er en betegnelse der i Champagne tildeles til de enkelte marker. Markerne gives point for deres fortræffeligheder inden for forskellige underkategorier, lige fra hældningsgrad, soltimer og druesort til udbytte. Kun ganske få marker tildeles de maksimale 100% som der skal til for at være Grand Cru. Niveauet under dette betegnes som 1er Cru og er dækkende for marker med minimum 95%. Vine herfra har som regel mere kompleksitet og finesse end standard Champagne.

Champagne huset:
Charles Mignon er beliggende i Epernay, en af de vigtigste byer i Champagne regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få, der som Charles Mignon har familiekarakter og holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden og Bruno Mignon sørger for, at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen og her får Champagnerne lov til at udvikle deres kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Vinen, der skal ende som champagne gennemgår en anden gæring i flasken. Dette sker i Charles Mignons kølige kældre, hvor den lave kældertemperatur giver en langsom gæringsproces i flasken og derved udvikles de fineste bobler. Når gæringen i flasken er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer, hvor de drejes og langsomt vendes til lodret stilling med proppen nedad, så depotet (bundfaldet), kan samles ved den midlertidige prop. Depotet fryses til en isprop, der skydes ud. Flasken efterfyldes med den samme vin, inden den endelige prop sættes i og bindes til flasken med en ståltrådsagraf. Under denne sidste proces tilføres en anelse rørsukker til vinen, der ender med at have en god integreret sødme i smagen.
Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Champagne Charles Mignon Brut Rose Premier Cru
Din bedømmelse