Champagne

CHARLES MIGNON Brut

CHARLES MIGNON Brut

99,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 1069

En flot gylden farve i glasset med flot spil fra boblerne. Duften er ekspressiv med toner af hyld, frisk græs og lidt grønne æbler. Smagen er fokuseret med sprød grøn frugt og fornemmelsen af sommer. En god balanceret mousse giver en vin i god balance.

En fremragende aperitif og en dejlig ledsager til alle retter.

Serveringstemperatur 8-10°C.

Charles Mignon Premier Cru er produceret på Champagnes store druesorter: Pinot Noir 75% og Chardonnay 25%. Druerne er høstet på Premier Cru- og Grand Cru-jorder i Côte des Blancs og i Montagne de Reims. Vinificationen er traditionel. Den første gæring finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur. Champagnen er sammensat af årgangene 2000 og 2001 samt 15% Vin de Reserve.


Området og producenten:
Champagnehuset Charles Mignon ligger i den kendte Champagneby, Epernay i Marne-dalen, syd for Champagnehovedstaden, Reims.

Druesammensætningen sikrer, at champagnen altid er ensartet i smagen, når den forlader huset. Den anden gæring i flasken finder sted i Charles Mignons kølige kældre. Den lave kældertemperatur giver en langsom gæringsproces i flasken, som udvikler de fineste bobler. Når gæringen i flasken er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer, hvor de drejes og rejses langsomt til lodret stilling, så depotet, bundfaldet, kan samles ved den midlertidige prop. Depotet fryses til en isprop, der skydes ud. Flasken efterfyldes med den samme vin, inden den endelige prop sættes i og bindes til flasken med en ståltrådsagraf.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Høj kvalitet fra en lille kvalitetsbevidst producent.

Additional

Yderligere information

Alder Nej
Vinhuse Nej
Huset Ikke tilgængelig
Årgang Nej
Indhold 18.75 Cl
Alkohol procent 12 %
Drue(r) Champagne
Land Frankrig