Hvidvin

Chardonnay Castelbeaux Grande Reserve

CASTELBEAUX CHARDONNAY

99,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 100987

Vinen har en indbydende lys gul farve og en dejlig frugtig duft. Smagen byder på noter af citrus og grønne æbler, blandet med mineralske noter og en forfriskende syre. Det er en velbalanceret vin, som man kun kan nyde.

Chardonnay Castelbeaux Grande Réserve er perfekt som aperitif, men den er også yderst velegnet at servere til grillet fisk, salater, kold kylling og pastaretter.

Serveringstemperatur 6-8°C.

Castelbeaux Grande Réserve er en cuvée lavet udelukkende på Chardonnay-druer hovedsageligt fra det sydlige Frankrig. Vinene, der er brugt til denne cuvée, er udvalgt, fordi de har et godt potentiale for frugtrig aroma og smag sammen med et højt niveau af kompleksitet, mineralitet, friskhed og en lang eftersmag. Nøjagtig som en typisk hvidvin fra Bourgogne.

Området og producenten:
Leverandøren, Les Vins Aujoux, har vingårde og –marker, der strækker sig fra Bourgogne over Rhône til Beaujolais. I sin søgen efter exceptionelle vine, der afspejler hver enkelt vinmarks særegne karakteristika, udvælges kun vine af højeste kvalitet til videresalg. Vinene lagrer enten på flaske eller på fade.

Leverandøren går ligeledes op i at dyrke markerne bæredygtigt. De er både IFS certificeret samt certificeret til at fremstille økologisk vin.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Dejlig frisk hvidvin på Chardonnay-druer fra det sydlige Frankrig.

Additional

Yderligere information

Årgang 2015
Land Frankrig
Område Øvrige (Frankrig)
Vinhuse Nej
Drue(r) Chardonnay
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 14 %