Øvrige

Brachetto D`Acqui, DOCG Spumante Batasiolo

Brachetto D´Acqui Spumante Beni di Batasiolo

169,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 3027

Duft: Rød i glasset med frisk duft af sommerens røde bær; jordbær og hindbær i særdeleshed.

Smag: Opleves levende med en frisk mousse og igen med god rød frugt karakter i dejlig balanceres med sødme og frugtsyre.

Server til: Som velkomst er dette et utraditionelt men fremragende valg. Kan også fint gå til desserter med frisk frugt og rabarber dessert.

Serverings temperatur 8-10°C.

Denne vin er fremstillet på Brachetto druer. Stilen i vinen er lidt som den røde udgave af den mere kendte Asti Spumante, dog med langt mere vinøst præg. Druerne er høstet med god modenhed i både sukker og syre, inden presning og vinifikation. Gæringen af vinen er stoppet, så den færdige vin indeholder en anelse restsødme, fra druerne og så alkoholen holdes nede på 6,5%. Vinen er fremstillet efter charmat metoden, hvor den sidste gæring laves i en lukket ståltank. Dette giver fine elegante bobler.

Området og producenten:
Brachetto druerne høstes fra marker spredt ud over Piemontes billedskønne bakkede landskab. Fastlandsklimaet i Piemonte tempereres af luftstrømme, som kommer ind gennem Tanaro-dalen og bringer lidt køligere sommertemperaturer og efterårståge, der giver druerne en langsom modning.

Batasiolo er et familieejet firma, der er meget anerkendt for deres Barolo, men som med succes også dyrker de andre kendte druer fra området.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Frisk og sødlig vin med fin frugtkarakter og diskret sødme.

Additional

Yderligere information

Alder Nej
Vinhuse Batasiolo
Huset Nej
Årgang Nej
Indhold 70 Cl
Alkohol procent 6,5 %
Drue(r) Brachetto
Land Italien