Rosevin

Rose Berry Bush, Bellingham Syd Afrika

Rose Berry Bush Bellingham

79,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 905756

  • Køb 3 for 59,75 kr pr. stk. og spar 26%
Denne rosé har en smuk pink farve med fine laksefarvede reflekser.

Duft: Sprængfyldt med lækre røde bær, kandiseret æble og rosenvand aromaer.

Smag: Blød og frugt agtig med skønne noter af modne jordbær og lækre krydderier. En frisk og lækker rosé med en lang og insisterende eftersmag.

Nyd denne fornøjelse af en rosé godt afkølet uden mad, til frokost, sushi, røget laks, rejer, fjerkræ, sommersalater og bløde oste.

Serverings temperatur: 8-10º C.

Vinen:
Haven på Bellingham Manor var grundlæggerparret Bernard og Fredagh Podlashuks store stolthed. Mens Mr. Podlashuk stod for vinproduktionen kunne man ofte finde fru Podlashuk ved roserne i haven eller i færd med at nedskrive sine minder i skyggen fra havens træer. Bærbuskene i haven er et attraktivt tilholdssted for havens mange fugle, der hjælper med at kontrollere skadedyrene i vinmarkerne et perfekt samarbejde mellem fauna og flora.

Den første sydafrikanske rosévin blev fremstillet af Bellingham i 1951. Hos Bellingham bruger man særligt udvalgte vinmarker og druer til produktion af rosévin med fokus på at fremstille en blød og saftig rosé, med bløde venlige tanniner samt en smuk og intens farve. Efter høsten knuses druerne, hvorefter skindet ligger sammen med druemosten i 2 timer, indtil den ønskede farve er udvundet. Herefter fermenteres vinen på rustfri ståltanke for at bevare vinens friskhed og frugtens fine karakter.

Vin huset:
Bellingham tager sit udgangspunkt i Franschhoek Valley hvor vingården blev grundlagt i 1693. Efter at firmaet fik nye ejere i 1940erne, har det gennemgået en stor udvikling, så i dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet samtidig med, at man har holdt fast i traditionerne. Resultatet er vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Spændende, moderne, livlige. Sofistikerede uden at være snobbede, oversøiske med en klassisk karisma. Egenskaber der gør, at Bellingham er kendt og solgt over hele verdenen og stadig er en favorit på hjemmemarkedet.

Bellingham: Moderne, klassisk, exceptionelt.

+ -

Beskrivelse

Detaljer

Rosévin fyldt med duft og smag af sommerens saftige bær. Server den afkølet og nyd den uden mad, til frokost eller lette retter samt lyst kød.

Additional

Yderligere information

Alder Nej
Vinhuse Bellingham
Drue(r) Nej
Land Syd Afrika
Årgang 2017
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 12,5