Rødvin

Bellingham Pinotage Vintage, Syd Afrika

BELLINGHAM PINOTAGE Vintage

129,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 908764

Vinen opleves med en intens mørkerød farve med en lys, rød kant i glasset. I næsen mødes man af søde krydderier, blommer og morbær med hint af vanilje. Smagen af jordbær og sorte kirsebær efterfølges af hints af modne, saftige hindbær. I eftersmagen dominerer velintegrerede egetræsnoter med spændende tanniner.

En velegnet ledsager til en god lammesteg, vildt, spareribs, oksehaler eller Osso Buco.

Serveringstemperatur 15-18°C.

Druerne kommer fra vinmarker beliggende mere end 200 m over havets overflade, og den friske sydvestlige vind fra False Bay fejer ind over vinmarkerne. Vinstokkene vokser i en blanding af granit og jord. Druerne plukkes i hånden i slutningen af februar. Gæring sker langsomt med drueskindet, som slås ned i vinen for at få mere farve frem, inden den malolaktiske gæring og modning finder sted i tønder. Vinen lagrer 11 måneder på franske egetræsfade inden tapning på flasker.

Området og producenten:
Bellingham har en lang historie, som udspringer fra Franschoek Valley i Sydafrika, hvor de første vinstokke blev plantet for mere end 350 år siden. I dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet. Samtidig har man holdt fast i traditionerne. Resultatet er spændende, moderne og livlige vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Det er ingen hemmelighed, at Bellingham er kendt og solgt over hele verden, og stadig er en favorit på hjemmemarkedet.

Bellingham Homestead ligger godt beskyttet af bjergskråningerne på Groot Drakensteinbjergene i Franshoekdalen. Herfra kommer den nye Homestead-serie. Serien er ment som en hyldest til Bellinghams evne til at fremstille fortræffelige vine, hele tiden forny sig og samtidig sætte kvalitet meget højt.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Lækker Pinotage med masser af frugtsmag

Additional

Yderligere information

Årgang 2014
Vinhuse Bellingham
Land Syd Afrika
Område Nej
Drue(r) Pinotage
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 14 %