Chenin Blanc Peat Tree Bellingham Syd Afrika

Cremet og frisk hvidvin med masser af eksotisk frugt og charme. Elegant og perfekt balanceret til at servere uden mad eller til sushi og asiatiske retter.
På lager
SKU
905749
79,75 kr
Duft: Markant og lækker cremet duft med moden ananas, passionsfrugt og honningmelon fra Chenin Blanc samt elegante strøg af fersken og orangeblomst fra Viognier.

Smag: Sprød og lækker med en perfekt balanceret cremet fornemmelse og perfekt afslutning af fint integreret vanilje fra fadet og lækre krydderier.

Serveres til: Afkølet med eller uden mad. Anbefales især til sushi, det asiatiske køkken og skaldyr.

Serverings temperatur: 6-8º C.

Vinen:
Det smukke pæretræ på Bellingham Manor blev plantet i 1710 og er det ældste i Sydafrika og et stolt varemærke i grundlægger Bernard og Fredagh Podlashuks elskede have. Træets grene er hjemsted for mange fugle, der hjælper med at kontrollere skadedyrene i vinmarkerne et perfekt samarbejde mellem fauna og flora.

Denne hvidvin består af 80% Chenin Blanc og 20% Viognier høstet fra gamle vinstokke fra højtliggende marker. Druernes lange modning har skabt en vin med masser af karakter og smag. Druerne er høstet i hånden i de kølige morgentimer og de to druesorter blev fermenteret sammen på store rustfrie ståltanke for at bevare vinens friskhed. En mindre del af vinen lagres på egetræsfade for at tilføre vinen mere struktur uden at overdøve den friske frugt.

Vin huset:
Historien om Bellingham tager sit udgangspunkt i Franschhoek Valley hvor vingården blev grundlagt i 1693. Efter at firmaet fik nye ejere i 1940erne, har det gennemgået en stor udvikling, så i dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet samtidig med, at man har holdt fast i traditionerne. Resultatet er vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Spændende, moderne, livlige. Sofistikerede uden at være snobbede, oversøiske med en klassisk karisma. Egenskaber der gør, at Bellingham er kendt og solgt over hele verdenen og stadig er en favorit på hjemmemarkedet.

Bellingham: Moderne, klassisk, exceptionelt.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Chenin Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chenin Blanc Peat Tree Bellingham Syd Afrika
Din bedømmelse