BELLINGHAM HOMESTEAD Chardonnay

Liflig og frisk Chardonnay
På lager
SKU
908757
109,75 kr
Funklende gylden farve med stor tæthed, den er næsten karamelfarvet. Op af glasset strømmer en liflig duft af nelliker og appelsin. Eftersmagen er lang og har en dejlig friskhed med flere lag af citrus og melon.

Serveres til lyst kød, pastaretter eller salat.

Serveringstemperatur 9-11°C.

Druerne kommer fra vinmarker beliggende mere end 200 m over havets overflade, hvor den friske sydvestlige vind fra False Bay fejer ind over vinmarkerne. Vinstokkene vokser i en blanding af granit og jord. Druerne plukkes i hånden i slutningen af februar. De hele drueklaser presses og koldstabiliseres, hvorefter den naturlige gæring sker i træfade og fade af rustfrit stål. 60% af vinen gæres i nye og brugte franske egetræsfade. Vinen lagrer 9 måneder med druekvaset under hyppig omrøring. Vinen lagrer 9 måneder på franske egetræsfade, inden den tappes på flasker.

Området og producenten:
Bellingham har en lang historie, som udspringer fra Franschoek Valley i Sydafrika, hvor de første vinstokke blev plantet for mere end 350 år siden. I dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet. Samtidig har man holdt fast i traditionerne. Resultatet er spændende, moderne og livlige vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Det er ingen hemmelighed, at Bellingham er kendt og solgt over hele verden, og stadig er en favorit på hjemmemarkedet.

Bellingham Homestead ligger godt beskyttet af bjergskråningerne på Groot Drakensteinbjergene i Franshoekdalen. Herfra kommer den nye Homestead-serie. Serien er ment som en hyldest til Bellinghams evne til at fremstille fortræffelige vine, hele tiden forny sig og samtidig sætte kvalitet meget højt.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:BELLINGHAM HOMESTEAD Chardonnay
Din bedømmelse