Baroncini Parziale Appassimento Rosso Veneto IGP

Super lækker kraftig og intens vin med en fin sødme og et lækkert strejf af krydderier i element fyldig smag. Et godt eksempel på, hvorfor italiensk vin er så populær til alt mad.
På lager
SKU
520495
99,75 kr
Duft: Her opleves fyldige bær aromaer, intensitet og et lækkert element af chokolade.

Smag: Aromaerne fra duften går igen og vinen opleves fyldig og silkeblød med et dejligt krydret element og en lang, vedvarende eftersmag.

Baroncini er god til: Italienske køkken, en rigtig god bøf eller ostebordet eller bare til at nyde.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Vinen:
70% Merlot-druer og 30% Cabernet Sauvignon-druer, der er høstet fra vinstokke i den norditalienske vinregion Veneto. Den berømte region har en lang og stolt tradition for vinproduktion og er særligt kendt for vine fremstillet på tørrede druer.

Den såkaldte Parziale Appassimento-metode betyder, at en del af vinen er lavet på druer, der efter høsten har ligget i temperaturkontrollerede rum for delvist at tørre ud, og dette sker over en periode på flere måneder. Denne metode er også kendt fra de højt værdsatte Amarone-vine, der ligeledes stammer fra Valpolicella i Veneto. Druerne udtørrer til der er opnået en optimal balance mellem væske og sukker. I denne proces mister druerne omkring en tredjedel af deres naturlige vandindhold, og der opnås druer med en intens koncentration af smag, karakter og fylde.

Området:
Veneto-regionen ligger øst for Gardasøen, ned mod Verona. Denne region har gennem de seneste år leveret nogle af Italiens mest ombejlede rødvine. Her er et meget stabilt klima med mange solskinstimer i druernes modningsperiode, hvilket er med til at sikre meget modne druer og dermed vine med stor kompleksitet og højt alkoholindhold.

Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon, Merlot
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Baroncini Parziale Appassimento Rosso Veneto IGP
Din bedømmelse