Tilbud

Champagne Rose Brut Baron de Rothschild

Lyse fine vedvarende bobler og en blid druesmag med lækre aromaer af rosenblade og vilde jordbær der harmonere lækkert med hints fra citron skal . Servere denne fyldige champagne som aperitif eller prøv den til jordbær vil også være velegnet til Sushi.
På lager
SKU
180025
735,00 kr

Fine tråde af bobler som ender i et tyndt vedholdende skum.


Duft: Fin og diskret aroma af forår og rosenblade, vilde jordbær med hints af citronskal.


Smag: Frisk og der fornemmes lette undertoner af hindbær som er vedholdende og fyldig.


Barons de Rothschild Rosé champagne er god til: Aperitif, friske jordbær som vil fremhæve den skønne smag og sushi.


Serverings temperatur: 8-10º C.


Champagnen:
Druerne til Barons de Rothschild Rosé er høstet i hånden og kommer fra de bedste områder i Champagne. Rosé er lavet på en basevin bestående af 85% Chardonnay og resten er Pinot Noir. Mange champagner laves på druemosten fra både første og anden presning, men til Barons de Rothschild champagne anvendes kun druemosten fra første presning.


Druemosten fra første presning hældes i små tanke, hvor frugtrester får lov til at falde til bunds, så mosten bliver så klar som muligt. Første gæring sker i små tanke af rustfrit stål. Gær tilsættes hver enkelt tank. Tankene er temperaturkontrolleret og gæringen foregår ved lav temperatur. Herefter finder den malolaktiske gæring sted. Efter klaring og filtrering blandes basevinen ofte med Reserve-vine fra tidligere årgange. Denne champagne indeholder 40% Reserve-vine. Den blandede vin hældes på flasker, lidt gær og sukker tilsættes og vinen lagres ved lav temperatur (13ºC), hvorved de fine bobler dannes.


I slottets kældre ligger flaskerne godt beskyttet fra lys og gennemgår en langsom aldring. Barons de Rothschild Rosé ligger i tre til fire år i kælderen, hvorefter champagnen færdiggøres og lagres seks til ni måneder. Herefter klargøres den til salg.


Champagne huset:
De tre grene af Rothschild-familien er gået sammen om at skabe en enestående champagne. De er hver især eksperter på deres område, har høje krav til kvalitet og stor respekt for lange og gamle traditioner. Mayer Amschel Rothschild blev født i 1744 og siden hans grundlæggelse af Rothschild-dynastiet har syv generationer drevet firmaet med en god fornemmelse for de skiftende tiders tendenser.

Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Champagne Rose Brut Baron de Rothschild
Din bedømmelse