ASTI SPUMANTEDOCG Contessa di Castiglione

Sødmefuld og frisk Asti der byder på noter af honning og citrusfrugter
På lager
SKU
611
99,75 kr
En flot Asti i glasset med fine små bobler og en frisk duft af honning, hvide roser og citrusfrugter. Der er nuancer af citrus og hvide blomster sammen med den elegante sødme og friske frugtsyre.

En god ledsager til frugt, lette desserter samt et glas i godt selskab.

Serveres ved 8-10ºC.

Asti fremstilles på den hvide Muscat-drue. Dette er en drue der er meget aromatisk, og med højt sukkerindhold skaber den vine med sødme. Druerne til denne vin er høstet i bakkerne ved Tanaro-floden i områderne Serralunga d'Alba og Langhe. Dette er også området, hvor Nebbiolo-druerne dyrkes til den røde Barolo. Muscat-druerne dyrkes på skråninger mellem 100 og 300 meter over havet.

Høsten finder sted i slutningen af september. Druerne høstes ved fuld modenhed, og bliver hurtigt presset og derefter filtreret gennem specielle centrifuger. Mosten lagres herefter i termostatstyrede tanke ved meget lav temperatur for at give en langsom gæring.

Området og producenten:
Asti Spumante er den oplagte velkomstdrink på en varm sommerdag. Den perfekte ledsager til frisk frugt med råcreme. Afkølet er dette en dejlig flaske at nyde i godt selskab. Denne Asti er opkaldt efter Komtessen fra Castiglione, der var kendt som Napoleons elskerinde. At sige at Asti Spumante leder til utroskab, vil nok være for meget, men godt humør hos gæsterne er næsten sikkert.
Specifikationer
Alkohol i procent 7,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:ASTI SPUMANTEDOCG Contessa di Castiglione
Din bedømmelse