ARIONE S. GIORGIO, Moscato d''Asti

Herlig frisk til glas i utide, til desserter eller velkomst
På lager
SKU
12003
89,75 kr
Flot gylden med små fine bobler der danser gennem glasset. Duften er frisk med en bred palet af blomster og citrusfrugter. Smagen er mild med en sødme der balanceres flot af frugtsyren. Vinen fremstår frisk og som en god tørstslukker.

En god ledsager til lette desserter, eller et glas i utide.

Serveringstemperatur 8-10°C.

Ved den manuelle høst i slutningen af september er druerne fuldmodne, sunde og af høj kvalitet. Druerne anbringes i kasser, som rummer 20 kg, for at bevare klaserne så intakte som muligt. Vinificationen finder sted efter de mest moderne principper ved en lav kontrolleret temperatur, som bevarer Muscat-druens karakterfulde aroma i den endelige vin. Vinen opbevares nedkølet på rustfri ståltanke, inden den tappes på flaske.

Herlig frisk og perlende vin fra det nordlige Italien. Her vælter den charmerende frugt op af glasset og i munden balanceres sødmen af den fine frugtsyre. En perfekt flaske til en dag i varmen.

Området og producenten:
Moscato dAsti kommer fra vindistriktet Asti, i regionen Piemonte i det nordvestlige Italien. I dette hjørne vokser mange forskellige druer, men kun Moscato bruges til denne herlige dessertvin. Området er ellers meget kendt for deres røde vine og her produceres både Barolo og Barbaresco i nærheden.

Jorderne er 100% beplantet med druesorten Moscato Bianco, der er den italienske version af den fornemme Muscat Blanc à Petit Grains.
Specifikationer
Årgang 2013
Alkohol i procent 5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:ARIONE S. GIORGIO, Moscato d''Asti
Din bedømmelse