Rødvin

AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC Conti di Numio

AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC Conti di Numio

259,75 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

SKU: 3331

Conti di Numio, Amarone della Valpolicella DOC er flot mørk i glasset med en let teglstens farvet kant. Duften er rigt sammensat med nuancer af moden frugt og krydderier. Smagen er blød med en god intensitet og en lang fløjlsblød eftersmag.

Vinen er en fremragende ledsager til rødt kød, grill retter, vildt og modne oste.

Serveringstemperatur 16-18°C.

Til fremstillingen bruges kun de bedste lokale druer, Corvina, Rondinella og Molinara. Alle druer høstes i hånden i slutningen af september. Til Conti di Numio Amarone udvælges de bedste drueklaser som tørres i op til 100 dage. Denne dehydrering af druerne er med til at give Amaronen dens kraftfulde smag og lette sødme. Når koncentrationen er opnået i foråret, presses druerne. Den store koncentration af smagsstoffer og mindre mængde saft fra druerne, giver den klassiske intense smag. Efter endt gæring, under temperaturkontrol, lagres vinen i 2 år på store egetræsfade.

Denne Amarone della Valpolicella Classico er drikkeklar i dag, men kan udvikle sig i op til 15 år fra høståret, under optimale betingelser.

Område og producent:
Denne vin kommer fra Veneto regionen i det nordlige Italien. Jorden består af tør kalksten, som hviler på en hård undergrund af granit. Der er meget store forekomster af mineraler i jorden, hvilket giver vine med god personlighed. Classico regionen er det oprindelige område i Valpolicella, hvor Amaronen er blevet fremstillet gennem årene.

Conti di Numio er en god producent, der fremstiller en klassik type Amarone med høj koncentration og en behagelig balanceret sødme.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Blød og charmerende i al sin voldsomhed og kraft!

Additional

Yderligere information

Årgang 2013
Vinhuse Nej
Land Italien
Område Veneto
Drue(r) Nej
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 15 %